Over mij

Mijn naam is Carmen Amada Waalewijn. Geboren op 6 januari 1963 te Hellevoetsluis. Het leven heeft mij gevormd tot wie ik nu ben. En dat verandert elke dag, omdat ik daarvoor heb gekozen. Ik heb nu de regie over mijn eigen leven. Dit was lang geleden heel anders, want ik voelde  niets, weet niet waarom. Zo leefde ik, al vanaf mijn jeugd, als een soort slaaf, een aanpasser, een kameleon. Ik paste mij aan, aan de ander, aan de situatie. Ik waaide met elke wind mee zolang het maar niet de mijne was. Ik heb lang zo geleefd terwijl ik me er niet bewust van was. Soms voelde ik een sprankel in mij dat er toch meer was dan dat ik op dat moment ervaarde. Die sprankels verdwenen weer en ik ging weer door met het leven hoe het op mij afkwam.

Totdat bepaalde situaties mij gingen beknellen, zoals mijn toenmalig huwelijk. Ik voelde mij, met mijn toenmalige man, niet meer gelukkig.
Dit was het moment dat ik voor mijzelf opkwam!
Een echtscheiding volgde en ik ging nu echt voelen wat ik nodig had om gelukkig te zijn!

Ik kwam in een wereld vol mogelijkheden en ging er voor. Ik startte met een 3-jarige opleiding Voetreflexplus waarna de volgende grote ommekeer in mijn leven zich aankondigde. Mijn toenmalige werk, daar voelde ik mij steeds minder op mijn plek, het paste niet meer bij mij.
Dus “BAM” noodgedwongen de W.W. in.
Ik voelde dat het nodig was om te bereiken wat ik wilde.
Mijn eigen praktijk! En “Yes” ik kreeg de mogelijkheid om te starten met mijn praktijk ZonnenHart!.

Ik voel mij steeds beter en gelukkiger, omdat ik mijn eigen weg aan het volgen ben. Na de opleidingen “HSP-kinderen begeleiden” en “Ouderschapscoaching” weet ik nu dat alles begint bij de ouder. Ik ben daar zelf het beste voorbeeld van. We worden gevormd door onze opvoeding, school, werk, etc. ect. Dit resulteert dat je denkt dat je zús of zó bent, maar dat dat heel wat anders kan zijn. We hebben geleerd dat iets op een bepaalde manier moet, bepaalde patronen en overtuigingen.

Maar past dit wel bij jou? Ben jij eerlijk naar jezelf? Voel jij diep van binnen die sprankel?

Als je s’ morgens wakker wordt voel je dan een “Yes”?
Ik heb zin in dit leven!
En stel je jezelf dan open voor wat er op jouw pad komt? Of voel je een: “Nee hè, wéér zo’n dag ?
“Ik wil dit niet meer, maar ik moet weer naar die baan waar ik mij ongelukkig voel want anders heb ik niet genoeg geld”. Of, ik blijf bij mijn partner terwijl ik mij ongelukkig voel, omdat ik bang ben wat er zou kunnen gebeuren na een echtscheiding, bang dat ik niet genoeg geld heb om te overleven, bang dat het mijn kinderen schaadt.

Herkenbaar?

Zo leefde ik toen en ben daarom deze enorme uitdagingen van het leven aangegaan. En dat heeft mij nu zó gevormd dat ik jou kan helpen.
Omdat ik vele ellendes meegemaakt en doorleefd heb.
Ik zeg elke morgen “Yes” tegen het leven!
Mijn relaties met elk mens zijn steeds meer in balans en in harmonie. Gelijkwaardigheid is mijn motto!


“Ik ben het waard om te leven in geluk, liefde, harmonie en balans,

net als jij het waard bent om te leven in geluk, liefde, harmonie en balans”


Met een warme hartegroet,